Over Felix

Felix is als 6 weken oud katertje bij ons gekomen en heeft  meer dan 15 jaar bij ons gewoond.
Bij de buurman hing een bordje aan dat er kittens waren geboren en wij vielen gelijk voor die kleine rode, de buurman was inmiddels al jaren verhuist maar Felix bleef gebruik maken van het kattenluikje wat daar nog steeds in de deur zat en beschouwde het huis van de buren nog steeds als zijn tweede woning.
Gelukkig hebben we telkens buren die ook gek op katten zijn.

Felix is uitgegroeid tot een grote lieve kater die in zijn jonge jaren de buurt onveilig maakte en menig knokpartij heeft gehad met de buurtkatten.
Felix was een echte kroelkat met een prachtig karakter hij vond het prima dat er zoveel katten bij gekomen waren zolang ze hem maar niet te veel sroorden met zijn grootste hobby, slapen.
Zijn plekje ´s nachts, in bed tussen onze kussens in, wilde hij niet delen met de andere katten, wat door hun werd gerespecteerd.

Helaas was zijn ene oor wat gehavend doordat hij in 2002 een operatie aan zijn oor heeft gehad vanwege een zgn bloedoor.

Op 14 februari 2004 is Felix omringd door zijn Noorse vriendjes thuis op de bank overleden. Het was een ontroerend gezicht om te zien hoe de noortjes afscheid van hem namen. We zullen hem missen.